Suomen Yrityskummien uusi puheenjohtaja on Kaarlo Nurmiranta Oulusta

Suomen Yrityskummien syyskokous valitsi  27.11. yhdistyksen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Kaarlo Nurmirannan Oulusta.  Vuoden yrityskummialueeksi valittiin Etelä-Karjala.

Yrityskummien puheenjohtajalla on vahva yrittäjätausta

Kaarlo Nurmiranta aloittaa Suomen Yrityskummien uutena puheenjohtajana 1.1.2019 alkaen. Puheenjohtajuuskausi on kolme vuotta. Yrityskummina Kaarlo Nurmiranta on toiminut seitsemän vuotta. Taustaltaan Nurmiranta on yrittäjä ja yritysjohtaja. Hän on tehnyt pitkä uran teknologiateollisuuden palveluksessa ja vuonna 2007 hän perusti tietoliikennekaapeleita valmistavan yrityksen Nestor Cables, jonka toimipiste on Oulussa.

Suomen Yrityskummien hallitukseen uusia jäseniä

Syyskokous valitsi yhdistyksen hallitukseen uusiksi jäseniksi Maija Aarnion Vaasasta, Gunilla Lindgrenin Mikkelistä ja Arto Okkosen Kajaanista.  Hallituksessa jatkaa Kari Ehari Helsingistä.

Suomen Yrityskummit ry:n vuoden 2019 hallitus on: Kaarlo Nurmiranta (pj.), Maija Aarnio (Pohjanmaa), Kari Ehari (pääkaupunkiseutu), Jarmo Helminen (Varsinais-Suomi), Leena Hinkkanen (Etelä-Karjala), Markku Koljonen (Häme), Matti Kulla (Kymenlaakso), Gunilla Lindgren (Etelä-Savo), Arto Okkonen (Kainuu), Marjut Ontronen (Pirkanmaa), Raimo Saarinen (Keski-Suomi).

Vuoden 2018 yrityskummialue

Etelä-Karjala valittiin jo toisen kerran peräkkäin vuoden yrityskummialueeksi. Valinnan perusteena olivat valtakunnallisissa laatuselvityksissä saadut erinomaiset asiakas- ja jäsenpalautteet. Suomen Yrityskummien toteuttamissa laatu- ja jäsenkyselyissä kartoitettiin yrityskummipalvelun saatavuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä yrityskummien omia kokemuksia toiminnastaan ja aluekohtaisen verkoston toimintaa.

Yrityskummitoimintaa Imatralla koordinoivan aluekummi Leena Hinkkasen mukaan tulokset kertovat siitä, että alueen yrityskummit ovat sitoutuneita toimintaan. Kyselytutkimuksissa Etelä-Karjala sai erityiskiitosta asiakkailta yrityskummien asiantuntemuksesta ja osaamisesta.

mobilenavi_icon