Pääkaupunkiseutu

Tervetuloa Suomen Yrityskummien Pääkaupunkiseudun aluesivuille.

Pääakaupunkiseudun Yrityskummit kotisivulle pääset tästä www.yrityskummit.org

 

Haluatko Yrityskummin?

Mentoroimme pääkaupunkiseudulla toimivia pienyrityksiä ja autamme mm. yritysten kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Toimintaalueemme on (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi) ja mentoroinneista vastaa Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry.

Yrityskummi – Mentori pyrkii antamaan käytännön koulimaa osaamistaan yrittäjän käyttöön ja toimimaan liiketoiminnan kehittämisen tukena. Yrityskummi on yrittäjän keskustelukumppani ja sparraaja ideoiden kehittelyssä ja niiden viemiseksi eteenpäin. Lisäksi verkostoituminen ja erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen läpikäyminen ovat osa yrityskummin työkalupakkia.

Mentorointi on vapaaehtoista työtä johon pyritään saamaan mukaan kokeneita yrittäjiä, liiketoiminnassa olevia tai olleita johtajia tai asiantuntijoita. Pääkaupunkiseudulla yrityskummeja on noin 70. Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry on toiminut vuodesta 2003 alkaen.

Aloitamme mentorointiprosessin järjestämällä Yrittäjäklinikan. Yrittäjäklinikoita järjestetään joka viikko yleensä keskiviikko iltapäivisin. Niihin osallistuvat yrittäjä, alue- tai yhteyskummi sekä 2-3 yrityskummiehdokasta. Yrityskummiehdokkaille lähetetään kutsu Yrittäjäklinikalle. Kutsussa on mentorointitarve, mutta ei ole yrittäjän tai yrityksen tunnistetietoja. Kaikki yrittäjäklinikalle osallistuvat allekirjoittavat vaitiolovakuutuksen.

Yrittäjäklinikalla syvennytään keskustelemaan yrittäjän tilanteesta, mentorointitarpeesta, sovitaan tavoitteet ja alustava aikataulu sekä sovitaan miten jatketaan.  Yrittäjäklinikan jälkeen yrittäjän valitsee kenen yrityskummiehdokkaan kanssa hän haluaa aloittaa mentoroinnin.

Jos olet kiinnostunut yrityskummin tuesta voit hakea itsellesi yrityskummia painamalla otsikkoa ”Hae Yrityskummia”

 

Haluatko itse ryhtyä yrityskummiksi?

Jos haluat olla mukana paikallisen yritystoiminnan kehittämisessä ja kuulua valtakunnalliseen yrityskummien verkostoon, käy täyttämässä hakulomake painamalla otsikkoa ”hae yrityskummiksi” tai ota suoraan yhteyttä Pääkaupunkiseudun aluekummiin.

Lisää tietoja yrityskummiksi hakemiseen Yrityskummit - Pääkaupunkiseutu sivulta Hae Yrityskummiksi

 

mobilenavi_icon