image description

Vuoden 2012 Yrityskummiksi ekonomi Jaakko Heikinheimo Porista

Suomen Yrityskummit ry on valinnut Vuoden 2012 Yrityskummiksi ekonomi Jaakko Heikinheimon Porista. Valtakunnallinen Vuoden Yrityskummi -tunnustus jaettiin nyt 11 kerran.

VUODEN YRITYSKUMMI ON YRITTÄJÄN LUOTETTAVA KUMPPANI

Vuoden Yrityskummilla Jaakko Heikinheimolla on runsaasti kerrottavaa yrittäjyydestä. Hän on tehnyt pitkän työuran Rosenlewin ja Rauma-Repolan palveluksessa ja toiminut yrityskummina Porin seudulla yli 14 vuotta. Vapaaehtoisena yrityskummina toimiminen oli Heikinheimolle luonteva jatke työuran päättyessä.

-”Olen kokenut, että yrityskummina voin siirtää työelämässäni saatua liike-elämän kokemusta nuorille yrittäjille, jotta he pystyisivät välttymään suuremmilta karikoiltaan heti yritystoiminnan alussa. On ollut erittäin mukavaa tehdä yhteistyötä innokkaiden nuorten kanssa, joilla on sisäinen palo yrittäjyyteen. Nuorilla on vahva visio tulevaisuudesta ja heidän kanssaan työskentely on antanut itsellekin hyvän mielen” Heikinheimo kertoo.

Porilainen 400 kepposta Oy ja yrittäjä Tiina Liivola on tehnyt yhteistyötä Heikinheimon kanssa pitkään.
-”Jaakko on ollut aivan fantastinen yrityskummi. Hänen kanssaan käydyissä keskusteluissa on menty heti pintaa syvemmälle yrityksen toimintaan ja Jaakko on antanut hyviä vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen.”  

Samaa näkökulmaa korostaa myös Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen puheenjohtaja Pauli Leimio.
-”Yrityskummi on hiljaisen tiedon, hyvin käytännönläheisten ja arkipäiväisten asioiden asiantuntija. Jokainen yrityskummi tuntee liike-elämän lainalaisuudet ja käytännön kokemuksesta tiedämme mihin asioihin yrittäjän on syytä kiinnittää huomiota toiminnan laajentuessa tai kysynnän hiipuessa. Vuoden yrityskummin valinnassa olemme kiinnittäneet huomiota Jaakko Heikinheimon esimerkilliseen toimintaan Porin seudulla. Jaakko on myös omalla toiminnallaan innostanut muita yritysjohtajia lähtemään yrityskummiksi.”

---------------------

Suomen Yrityskummit ry:n valtakunnalliseen verkostoon kuuluu jo 1020 yrityskummia. Toiminta on yrittäjille maksutonta. Yrityskummit auttavat Suomessa vuosittain yli 1000 pk-yritystä. Yrityskummin haku käynnistyy täyttämällä hakemus Suomen Yrityskummit ry:n internetsivuilla www.yrityskummit.fi