image description

Vuoden tulokas 2012 on Petri Korteniemi

SUOMEN YRITYSKUMMIEN VUODEN TULOKAS -PALKINTO LAHTELAISELLE PETRI KORTENIEMELLE

 Lahtelainen Petri Korteniemi on saanut Suomen Yrityskummit ry:n Vuoden Tulokas -palkinnon. Tunnustus myönnettiin toisen kerran.

 ”Vuoden tulokas -palkinnolla haluamme kannustaa yrityskummeja, jotka työskentelevät oman työnsä ohessa vapaaehtoisina kummeina. Nuoresta iästään huolimatta he tuntevat käytännönläheisesti yrityksen johtamiseen liittyvät kysymykset ja heidän antama tuki toiselle nuorelle yrittäjälle on erittäin kallisarvoista”, kertoo Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen puheenjohtaja Pauli Leimio.

Petri Korteniemi innostui yrityskummien toiminnasta ystävien suosituksesta. ”Työurani aikana olen ollut vetäjänä mukana eri tiimi valmennuksissa ja liiketoimintamallien kehittämisessä. Tämä innosti minua jakamaan omaa osaamistani. Uskon myös siihen, että antamalla toiselle voin samalla myös itse oppia uutta. Yrityskummina toimiessani olen huomannut, että yrittäjän on helppo puhua omista asioistaan samoja asioita läpikäyneelle kummille”, kertoo Vuoden tulokas -palkinnon pokannut yrityskummi Petri Korteniemi.

Katso Petrin Lontoon Olympialaisista lähettämä kiitosvideo tästä

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suomen Yrityskummit ry:n toiminnassa on mukana 1000 vapaaehtoista yrityskummia ympäri Suomen. Yrityskummien toiminta on yrittäjille maksutonta. Nuorin yrityskummi on alle 40-vuotias ja vanhin on yli 80-vuotias.  Lisätietoja yrityskummitoiminnasta löytyy osoitteesta: www.yrityskummit.fi