image description

Yrityskummin avulla kasvu-uralle

Yrityskummin avulla kasvu-uralle -
jo 1226 yritystä sai neuvoja yrityskummeilta viime vuonna

Suomen Yrityskummit on Suomen suurin mentorointiverkosto. Yrityskummi on yrittäjän kumppani, joka haluaa auttaa yritystä onnistumaan tuomalla tilanteeseen toimialan ulkopuolisen näkemyksen.

Viime vuonna yrityskummit auttoivat 1226 yritystä. Yrityskummien kysyntä jatkaa kasvua jo kolmatta vuotta peräkkäin. Yrityskummit käyttivät mentorointiin jo lähes 12 000 työtuntia. Jos kummitoiminta olisi maksullista konsultointia, mentoroinnin laskennallinen arvo olisi 1,82 miljoonaa euroa. Yrityskummitoiminta kattaa koko maan ja toiminta laajenee koko ajan.

”Suomen Yrityskummien toimintavuosi 2012 oli kaikin puolin menestyksellinen. Edellä mainittujen tunnuslukujen lisäksi toimintaa kehitettiin luomalla uusi graafinen ilme ja tekemällä koko maan yrityskummien työtä helpottava yrityskummiportaali. Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa 20. toimintavuodelle”, sanoo Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen puheenjohtaja Pauli Leimio iloisena.

YRITYSKUMMI VAHVISTI OMIA AJATUKSIA
Yrityskummi on yrittäjän kumppani, joka haluaa auttaa yrittäjää onnistumaan tuomalla tilanteeseen toimialan ulkopuolisen näkemyksen. Yksi hyvä esimerkki yrityskummitoiminnasta on eteläpohjalainen Maiseri Oy.

LUOTTAMUKSELLISTA ASIANTUNTEMUSTA, LUONTEVAA ASIOINTIA
Yrityskummien toiminta on maksutonta ja se perustuu ehdottomaan luottamukseen. Yrityskummin löytäminen on nyt entistä helpompaa. Yrittäjät voivat täyttää sähköisen hakemuksen uudistuneilla kotisivuillamme www.yrityskummit.fi

LISÄTIETOJA:
hallituksen puheenjohtaja Pauli Leimio, Suomen Yrityskummit ry p. 0400 202 442
yrityskummiasiamies Minna Järvinen, Suomen Yrityskummit ry p. 050 371 0602
yrittäjä Jari Isohella, Maiseri Oy p. 0400 680 866