Miksi ryhtyisin yrityskummiksi?

Uudet kummit toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi joukkoon! Liittyessäsi Varsinais-Suomen Yrityskummeihin voit valita pääasialliseksi toimialueeksesi Salon tai Turun. Yrityskummiverkosto tarjoaa jäsenilleen maksuttomia koulutuksia, verkostoitumismahdollisuuksia ja koordinaattoreiden tuen. Yrityskummitoiminta joustaa elämäntilanteesi mukaan ja pystyt itse vaikuttamaan tekemäsi vapaaehtoistyön määrään.

Varsinais-Suomessa toimii tällä hetkellä yli sata yrityskummia ja valtakunnallisesti verkostoon kuuluu tuhat yrityskummia. Useat heistä ovat toimineet yrittäjinä, mutta joukossa on myös muulla tavoin elinkeinoelämässä meritoituneita henkilöitä.

Yrityskummin tärkein tehtävä on toimia yrittäjän vapaaehtoisena sparraajana ja keskustelukumppanina. Asiantuntijuus ja pätevyys tehtävään kumpuaa omasta kokemuksesta ja osaamisesta.

Hyvä yrityskummi

  • kykenee toimimaan yrittäjän luottohenkilönä yrityksen asioita koskevissa keskusteluissa.
  • omaa vankan kokemuksen yrittäjänä tai yritysten tai muiden elinkeinoelämän organisaatioiden johto- tai asiantuntijatehtävissä toimimisesta. Kaikkien alojen asiantuntija ei tarvitse olla!
  • osaa kuunnella, omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja tulee luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • on sitoutunut ja motivoitunut kehittämään mentoroitavana olevaa yritystä ja tukemaan yrittäjää.
  • haluaa myös kehittää itseään ymmärtämään entistä paremmin eteen tulevia yrityselämän haasteita.


Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä hakemus! 

mobilenavi_icon