Miksi hakea yrityskummia?

Mietitkö yrittäjäksi ryhtymistä tai oman yritystoimintasi kehittämistä? Haluaisitko luotettavan keskustelukumppanin yritystoimintasi uusien haasteiden selvittämiseen? Yrityskummit ovat juuri Sinua varten.

Tarve keskustelukumppanille ja sparraajalle voi tulla monenlaisessa vaiheessa yrittäjyyttä. Kummin asiantuntemukselle voi olla käyttöä heti yrityksen alkuvaiheessa toimintoja käynnisteltäessä tai pitkään toimineen yrityksen erilaisissa murrosvaiheissa. Monet kummien asiakkaat ovat yksinyrittäjiä tai pienyrittäjiä.

Keskustelu- ja sparrausapu voi tulla tarpeeseen esimerkiksi haettaessa kasvua yrityksen liiketoimintaan, uudenlaisia toimintamalleja, kansainvälistymistä tai uusia markkinointikeinoja. Kummit ovat olleet mukana myös tukemassa omistajanvaihdostilanteita ja yrittäjän omaa jaksamista. Kummilta voi saada todellista vertaistukea. Tyypilliset esiin nousevat aiheet liittyvät mm. taloushallintoon, markkinointiin, oman työn organisointiin ja työtehtävien priorisointiin.

Varsinais-Suomen Yrityskummien verkostoon kuuluu yli sata kummia ja heidän asiakastaan. Toiminta on tarpeelliseksi todettua, kiiteltyä ja tapauskohtaisesti räätälöityä. Yhteisesti sovitut pelisäännöt luovat puitteet toiminnalle. Varsinaissuomalaiset kummit ovat pitkään yrittäjinä tai elinkeinoelämän asiantuntijoina toimineita henkilöitä, joilla on halu auttaa. Toimialaosaamista löytyy lähes joka lähtöön.  

Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä hakemus!

Miksi hakea yrityskummia?

  • Yrityskummi tuo suunnitelmiisi uusia näkökulmia, sparraa ja esittää kysymyksiä pohdintojesi tueksi.
  • Yrityskummi auttaa verkostoitumisessa ja tarjoaa keinoja ratkaisujen löytymiseen.
  • Voit saada avuksesi kummin tai kummiparin.
  • Kummit ovat itse toimineet yrittäjinä tai omaavat muuten sinulle hyödyllistä osaamista
  • Kummit toimivat osana laajempaa Suomen Yrityskummien verkostoa, ja heillä on mahdollisuus käyttää apunaan muiden kummien osaamista ja kontakteja.
  • Kummeilta saamasi apu perustuu riippumattomuuteen ja vapaaehtoisuuteen ja on sinulle täysin maksutonta. 
mobilenavi_icon