Vinkkejä ja linkkejä

Tällä sivulla on linkkejä, vinkkejä, tietoa Yrittäjille ja YrityskummeilleMentoreille

Vinkkejä ja linkkejä päivitetään sivulle: www.yrityskummit.org

Yrittäjyys

Yksinyrittäjät

Liiketoiminta

  • Liiketoimintasuunnitelma on tarpeellinen yrittäjälle itselleen sekä käytettäessä asiantuntijoita apuna toiminnan arvioinnissa ja mentoroinnissa.
  • Liiketoimintasuunnitelma Youtube Yrittämö TV  Yrittämö.tv tarjoaa hyödyllistä informaatiota yrittäjyyttä harkitseville ja yritystoimintaa käynnistäville kompaktissa ja konkreettisessa muodossa.
  • Yritysmuodot ja liiketoiminta

Yhtiömuodot

Rahoitus

Talous, tukiverkko

Omistajan- sukupolvenvaihdos

  • Omistajanvaihdos  Voisiko omistajanvaihdos olla ratkaisu Sinulle? Tutustu tietopakettiin! Suomen Yrittäjät ry
  • Yrityspörssi  on myyjän ja ostajan kohtauspaikka
  • Vero.fi Yrityksen sukupolvenvaihdos verotuksessa

Uusyrityskeskukset auttavat yrityksen perustamiseen liittyvissä asiossa, neuvovat toimivia yrityksiä, ja yritysten kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä; palvelua toteutetaan ammattitaidolla, luottamuksellisesti. YritysHelsinki, NewCo – Helsinki | YritysEspoo | YritysVantaa

Oppaat, tietoa

Tulevaisuus

Barometrit, Kyselyt, tutkimukset

ESR hankkeen tuloksia yhteistyössä Helsingin Seurakuntayhtymä – Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry

Järjestöt, organisaatiot

Mielenterveysseura Mielenterveystaitoja on hyödyllistä ja palkitsevaa kehittää. Täältä löydät tietoa ja harjoituksia sekä tukea elämän eri tilanteisiin. Mielenterveys on hyvinvoinnin tila, jossa ihminen pystyy näkemään omat kykynsä ja selviytymään elämään kuuluvissa haasteissa sekä työskentelemään ja ottamaan osaa yhteisönsä toimintaan.

Helsingin Seurakuntayhtymä Helsingin seurakunnat toteuttivat Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry:n kanssa Pienyrittäjälle tukea -esiselvitysprojektin 1.6.2014–28.2.2015. Hankkeen osarahoittajina toimivat Euroopan sosiaalirahasto ja Hämeen ELY-keskus. Projekti oli kirkon yhteiskunnallista työtä Helsingissä.

Yrittäjäjärjestöt

mobilenavi_icon