Kouvolassa ja Kotkassa on Suomen tyytyväisimmät yrityskummiasiakkaat

Kymenlaakso on valittu vuoden 2021 yrityskummialueeksi. Valinnassa painotettiin alueen yrittäjien antamaa asiakaspalautetta ja yrityskummien yhteisöllisyyttä.

Suomen Yrityskummit ry toteutti nyt viidennen kerran laatuselvityksen, jossa mitattiin asiakastyytyväisyyttä ja yrityskummien sitoutuneisuutta toimintaan. Yrityskummien hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmirannan mukaan laatuselvitysten tulokset ovat kauttaaltaan erinomaiset.

  • Tulokset antavat hyvän käsityksen siitä, miten asiakkaamme ja yrityskummit ovat kokeneet tämän poikkeuksellisen ajan. Etenkin asiakaspalautteessa on nähtävissä, että moni pienyrittäjä on viime vuoden aikana ollut tiukoilla. Erityisesti yrittäjät arvostavat sitä, että he voivat keskustella yrityksensä kehittämisestä kokeneen yrityskummin kanssa, joka rohkaisee heitä eteenpäin.

Kyselyissä kartoitettiin yrityskummipalvelun saatavuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä yrityskummien omia kokemuksia toiminnastaan ja aluekohtaisen verkoston toimintaa.

  • Vuoden yrityskummialueeksi valittu Kymenlaakso sai asiakaskyselyssä erinomaista palautetta ja Kymenlaaksossa oli tässä mittauksessa Suomen tyytyväisimmät yrityskummiasiakkaat. Myös alueen yrityskummit ovat olleet tyytyväisiä toimintaan, Nurmiranta toteaa. Kymenlaakson yrityskummitoimintaa koordinoivan aluekummi Jarmo Kuntosen mukaan tulokset kertovat siitä, että alueen yrityskummit ovat erittäin sitoutuneita toimintaan.
  • Kouvola Innovation ja Cursor ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ja yrityskummitoiminta on kiinteä osa heidän yritysneuvontansa palvelutarjontaa. Olemme myös erittäin kiitollisia alueen yrittäjäjärjestön kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Tarjoamme osaamistamme ja kokemustamme maksuttomasti yrittäjävetoisille mikro- ja pk-yrityksille liiketoiminnan kehittämiseen. Toimintamme on luottamuksellista ja mentoroimme vuosittain yli 30 kymenlaaksolaista yrittäjää. Toivomme, että yhä useammat yrittäjät uskaltaisivat ottaa meihin yrityskummeihin yhteyttä, mikäli haluavat itselleen keskustelukumppanin, Kuntonen toteaa. Hae yrityskummia www.yrityskummit.fi

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA