Pohjois-Pohjanmaa on Vuoden Yrityskummialue 2022

Pohjois-Pohjanmaalla on Suomen tyytyväisimmät yrityskummiasiakkaat

Pohjois-Pohjanmaa on valittu vuoden 2022 yrityskummialueeksi. Palkinto luovutettiin Helsingissä 14.11. Suomen Yrityskummien aluepäivillä. Valinnassa painotettiin yrittäjien antamaa asiakaspalautetta ja yrityskummitoiminnan aktiivisuutta.

Suomen Yrityskummit ry toteutti nyt kuudennen kerran laatuselvityksen, jossa mitattiin asiakastyytyväisyyttä ja yrityskummien sitoutuneisuutta toimintaan. Yrityskummien hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmirannan mukaan laatuselvitysten tulokset ovat erinomaiset.

  • Tulokset antavat hyvän käsityksen siitä, miten asiakkaamme ja yrityskummit ovat kokeneet tämän haasteellisen ajan. Moni pienyrittäjä on ollut tiukoilla ja erityisesti yrittäjät arvostavat sitä, että ovat voineet keskustella yrityksensä kehittämisestä kokeneen yrityskummin kanssa, joka on rohkaissut heitä eteenpäin.

Kyselyissä kartoitettiin yrityskummipalvelun saatavuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä yrityskummien omia kokemuksia toiminnastaan ja aluekohtaisen verkoston toimintaa.

  • Vuoden yrityskummialueeksi valittu Pohjois-Pohjanmaa sai asiakas- ja jäsenkyselyssä erinomaiset tulokset. Tämän lisäksi Pohjois-Pohjanmaan yrityskummitoiminta on aktiivista, asiakasmäärä on kasvussa ja toimintaan tulee mukaan uusia yrityskummeja, Nurmiranta toteaa. Pohjois-Pohjanmaan yrityskummitoimintaa koordinoivan aluekummi Risto Nummelan mukaan tulokset kertovat siitä, että alueen yrityskummit ovat erittäin sitoutuneita toimintaan.
  • Business Oulu ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme, ja yrityskummitoiminta on kiinteä osa heidän yritysneuvontansa palvelutarjontaa. Tarjoamme osaamistamme ja kokemustamme maksuttomasti yrittäjävetoisille mikro- ja pk-yrityksille liiketoiminnan kehittämiseen. Vuosittain mentoroimme yli 60 pohjoispohjanmaalaista yrittäjää. Toimintamme on luottamuksellista ja toivomme, että yhä useammat yrittäjät ottaisivat meihin yrityskummeihin yhteyttä, kun haluavat kehittää omaa liiketoimintaansa, Nummela toteaa.

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA