suomitoimii: Yrityskummi on tärkeä neuvonantaja

Yrityskummi on tärkeä neuvonantaja

Imatralaiset sähköasennusalan yrittäjät Viljami ja Riikka Mehiläinen perustivat yrityksensä Elektrowayn muutama vuosi sitten. Yrityskummi Juha Puhakka tuli toimintaan mukaan jo yrityksen alkuvaiheessa, ja hän on nähnyt yrityksen kasvukivut sekä onnistumisen hetket hyvin läheltä. Viime aikoina yrityskummi on auttanut yrityksen kasvuun liittyvissä strategisissa päätöksissä.

Viljamin ja Riikan mukaan yrityskummi on tukenut heitä yrittäjiksi kasvamisessa, kun hän on antanut heille näkökulmia päätöksentekoon ja ohjannut oman kokemuksensa avulla välttämään suurempia sudenkuoppia. ”Yrityskummillamme on valtava määrä kokemusta taustalla ja häneltä olemme ammentaneet paljon osaamista myös oman toimintamme kehittämiseen. Yrityskummi on ollut meille tärkeä neuvonantaja, määräämättä kuitenkaan suuntaamme”, Viljami ja Riikka kertovat.

Viljamin ja Riikan yrityskummi Juha Puhakka on insinööri, ja hänellä on pitkä työkokemus toimitusjohtajana ja konsulttina liiketoiminnan ja työyhteisöjen kehittäjänä. Juhan mukaan yrityskummitoiminnassa antoisaa on jakaa omaa kokemusta nuorille yrittäjille, joilla on kova into ja halu kehittyä ja pärjätä kovassa kilpailussa.

Juttu on osa yrityskummien #suomitoimii-sarjaa.

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA