Turussa järjestettävä yritysfestivaali SHIFT hakee 100 senioria mukaan tapahtumaan

100 Grand People on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Se tuo Suomen ainoaan bisnesfestivaaliin SHIFTiin seniorikansalaisten pitkän elämänkokemuksen ja yrityselämän opit.

Yksi SHIFTin tavoitteista vuodelle 2017 on saada 2000 kansainvälistä ja eri ikäistä osallistujaa monelta alalta Turun linnaan. Näistä 100 osallistujaa on SHIFTin “100 Grand People”-hankkeen myötä kansakuntamme vanhimpia. SHIFT tuo heidän osaamisensa takaisin liike-elämään monipuolisen ohjelman ja keskustelujen myötä. Kansainvälisen businessfestivaalin hengessä SHIFT kutsuu heitä kunnianimellä ”Grand People”. Tänä vuonna Varsinais-Suomen Yrityskummit ovat kyseisen kampanjan pääyhteistyökumppaneita.

– Mukaan voi liittyä koulutustaustasta, työkokemuksesta ja mielenkiinnon kohteista riippumatta. Tärkeintä on halu nähdä ja kokea uutta sekä jakaa omia oppejaan ja kokemuksiaan muiden festivaalikävijöiden kesken.

Turun linnassa sekä Kakolassa festarihengessä järjestettävä SHIFT on elämyksellinen ja mukaansa tempaava yritystapahtuma, jossa ohjelma on suunniteltu mahdollisimman osallistavaksi. SHIFT etsii tapahtumaan monipuolista Grand People -kaartia jakamaan omaa osaamistaan, mutta ennen kaikkea myös oppimaan ja kokemaan uutta.

Valitut seniorikansalaiset saavat ilmaiset liput SHIFT 2017 -tapahtumaan. SHIFTin 100 Grand People-hankkeeseen haetaan avoimen hakulomakkeen kautta SHIFTin nettisivuilla osoitteessa www.theshift.fi/suomi100. Viimeinen hakupäivä kampanjaan on 15.4.2017.

Kansainvälinen SHIFT-tapahtuma kerää yhteen kasvuyritykset, sijoittajat ja vaikuttajat jälleen tänä vuonna Turussa. Tapahtuma järjestetään Turun Linnassa 31.5-1.6. ja after party järjestetään Kakolassa 31. Toukokuuta.

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA