Vuoden Yrityskummi 2023 on Kari Kempas Lahdesta

Kari_Kempas

Suomen Yrityskummit ry on valinnut Vuoden Yrityskummiksi 2023 Kari Kempaksen Lahdesta. Valinnassa kiinnitettiin huomiota yrityskummin aktiivisuuteen, yrityskummin tuottamiin tuloksiin, yrityskummin toiminnan esimerkillisyyteen ja edustavuuteen sekä siihen, miten yrityskummi on osallistunut toiminnan edistämiseen. Kari Kempas on toiminut yrityskummina vuodesta 2013.

”Olen todella iloinen Kari Kempaksen Vuoden Yrityskummi-nimityksestä! Kari on toiminut pitkään aktiivisena yrityskummina ja aiemmin aluekummina ollen näin mukana Päijät-Hämeen yrityskummialueen kehityksessä nykyiseen mittaansa. Kari on myös auttanut järjestöämme ottamalla mentoroitavaksi asiakkuuksia yli aluerajojen ja saanut niissä erinomaisia tuloksia. Nimitys on samalla ansaittu tunnustus koko Päijät-Hämeen yrityskummitoiminnalle”, toteaa Suomen Yrityskummien hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmiranta.

”Saatuani tiedon valinnastani vuoden yrityskummiksi olin jonkinverran hämmästynyt! En todellakaan ole ajatellut tällaista tunnustusta ja huomiointia kohdalleni! Tottakai olin hyvin iloinen asiasta, olinhan nähnyt urani aikana useita vuoden kummeja ja nyt sitten liityn tuohon arvostamaani seuraan.

Koko kymmenen vuoden kummiurani aikana olen nauttinut sekä siitä, että voin ammentaa kokemusrepustani jotain, joka saattaa auttaa yrittäjää urallaan eteenpäin ja siitä, että olen itse taas yhtä kokemusta rikkaampi! Perusajatukseni on, että vaikka kuinka ammentaisin kokemusreppuni sisältöä jaettavaksi, reppu ei tyhjene ja toisaalta taas asiakasyrittäjän reppuun tulee jotain sellaista, jota siellä ei vielä ehkä ollut!”, kommentoi Vuoden Yrityskummi Kari Kempas nimitystään.

Vuoden Yrityskummin valitsee Suomen Yrityskummit ry, ja Vuoden Yrityskummi valittiin nyt 22. kerran.

Kari Kempas

Vuoden Yrityskummi 2023 

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA