Vuoden yrityskummi on Ester Vuori Kuopiosta

Suomen Yrityskummit ry on valinnut Vuoden Yrityskummiksi 2018 Ester Vuoren Kuopiosta. Valinnassa painotettiin Vuoren panosta aktiivisena yrityskummina. Ester Vuori on toiminut yrityskummina vuodesta 2011 alkaen.

Yrittäjät kääntyvät usein Ester Vuoren puoleen omistajanvaihdostilanteissa. Yksi heistä on Topi Virtanen, joka toimii tällä hetkellä yrittäjänä Viitasaarella. ”Olen tuntenut Esterin jo kauan, oman isäni yritysten kautta. Kun isä menehtyi muutama vuosi sitten, käännyin välittömästi Esterin puoleen”, Topi kertoo. ”Esterin kanssa on helppo keskustella yrityksen tilanteesta: mitä asioita pitää ottaa huomioon ja mihin varautua. Usein soitan Esterille ja aina puhelun aikana minulla on sellainen tunne kuin kotiin soittaisi.” Topi Virtanen kertoo.

Ester Vuori on toiminut Kuopiossa pitkään tilitoimistoyrittäjänä, kirjanpitäjänä ja tilintarkastajana. Hän itse kokee, että yrityskummius oli  luonteva jatko, kun hän siirtyi pois päivätyöstä. ”Joskus minulla on ollut sellainen tunne, että olen tavallaan kuin tulkki, joka kääntää yrittäjälle mitä eri talousluvut tarkoittavat. Omalla työurallani huomasin, että yrittäjän tärkein kumppani on hyvä kirjanpitäjä”, Ester kertoo.

Kuopiolainen Satu Krogerus kääntyi Esterin puoleen, kun hän oli luopumassa yrityksestään. ”Erityisesti olen arvostanut sitä, että Ester paneutuu yrittäjän asioihin syvällisesti. Ja jos hän ei tiedä jotain yksityiskohtaa, niin hän kyllä selvittää sen ja kääntyy kyseisen alan asiantuntijan puoleen. Ester on myös helposti lähestyttävä, läsnäoleva ja luotettava”, Satu Krogerus kertoo. 

Vuoden Yrityskummi valittiin nyt 17. kerran.

Ester Vuori, videoesittely

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA