Vuoden yrityskummialue on Etelä-Savo

Etelä-Savo on valittu vuoden 2020 yrityskummialueeksi. Huomionosoituksen perusteena ovat alueen yrityskummitoiminnan määrällinen ja laadullinen kasvu sekä erinomaiset asiakastyytyväisyystulokset Suomen Yrityskummien laatukyselyssä.

Suomen Yrityskummit toteutti tänä vuonna neljännen kerran peräkkäin laatuselvitykset, joissa mitattiin asiakastyytyväisyyttä ja yrityskummien sitoutuneisuutta toimintaan. 

Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmirannan mukaan laatuselvitysten tulokset ovat kauttaaltaan erinomaisia ja asiakaspalautteet myönteisiä ja rohkaisevia. 

Kyselyissä kartoitettiin yrityskummipalvelun saatavuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä yrityskummien omia kokemuksia toiminnastaan ja aluekohtaisen verkoston toimintaa.

– Vuoden yrityskummialueeksi valittu Etelä-Savo sai erittäin myönteistä palautetta asiakastyytyväisyyttä mittaavassa tutkimuksessa. Yrityskummien määrät ovat olleet kasvussa alueella. Etelä-Savoa, joka on edennyt erinomaisesti eri mittareilla, Nurmiranta korostaa.

Etelä-Savon yrityskummitoimintaa koordinoivan aluekummi Antero Heikkisen mukaan tulokset kertovat siitä, että alueen yrityskummit ovat erittäin sitoutuneita toimintaan. 

– Mikkelin, Savonlinnan ja Pieksämäen kaupungit, Mäntyharjun, Juvan, Puumalan, Rantsalmen ja Sulkavan kunnat, eteläsavolaiset osuuspankit ja Etelä-Savon Yrittäjät osaajineen ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme. 

Poikkeusolojen keskellä yli 30 eteläsavolaista yrityskummia ovat verkostoituneet aktiivisesti eri yritystoimijoiden ja asiantuntojoiden kanssa ja luoneet uusia sähköisiä yhteyksiä. Tämän syksyn aikana käynnistyneessä Etelä-Savon yrittäjien Arjessa jaksamisen hankkeessa yrityskummit toimivat tukiverkostona.

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA