Vuoden yrityskummialue on Keski-Uusimaa

Vuoden 2019 yrityskummialueeksi on valittu Keski-Uusimaa. Nimityksen perusteena ovat alueen yrityskummitoiminnan määrällinen ja laadullinen kasvu sekä erinomaiset asiakastyytyväisyystulokset Suomen Yrityskummien laatukyselyssä.

Suomen Yrityskummit toteutti tänä vuonna kolmannen kerran peräkkäin laatuselvitykset, joissa mitattiin asiakastyytyväisyyttä ja yrityskummien sitoutuneisuutta toimintaan.

Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmirannan mukaan laatuselvitysten tulokset ovat kauttaaltaan erinomaisia ja asiakaspalaute oli myönteistä ja rohkaisevaa. Kyselyissä kartoitettiin yrityskummipalvelun saatavuutta, laatua ja vaikuttavuutta sekä yrityskummien omia kokemuksia toiminnastaan ja aluekohtaisen verkoston toimintaa.

Vuoden yrityskummi alueeksi valittu Keski-Uusimaa sai erittäin myönteistä palautetta asiakastyytyväisyyttä mittaavassa tutkimuksessa. Tämän lisäksi asiakas- ja yrityskummien määrät ovat olleet kasvussa alueella. ”Haluankin tässä yhteydessä onnitella Keski-Uusimaata, joka on pienehkönä alueena suurimman alueemme vieressä pitänyt erinomaisesti pintansa kehittymisessään ja edennyt erinomaisesti eri mittareilla”, Nurmiranta toteaa.

Keski-Uudellamaalla yrityskummitoimintaa koordinoivan aluekummi Pekka Raitalan mukaan tulokset kertovat siitä, että alueen yrityskummit ovat erittäin sitoutuneita toimintaan. – Olemme palkinnosta otettuja! Meillä Keski-Uudellamaalla toimii aktiivisesti yli kolmekymmentä yrityskummia. Verkostoomme on tullut useita uusia jäseniä tämän vuoden aikana ja olemme verkottunut hyvin eri yritystoimijoiden kanssa. Suuri kiitos tästä valinnasta kuuluu myös Keski-Uudenmaan kehityskeskukselle, joka toimii tiiviissä yhteistyössä alueen yrityskummien kanssa, Raitala kertoo.

Kyselytutkimuksissa Keski-Uusimaa sai erityiskiitosta asiakkailta yrityskummien asiantuntemuksesta ja osaamisesta.

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA