Yrittäjä, älä jää yksin!

Tiedote. Julkaistu: 18.03.2020, 15:30

Suomen Yrityskummit ry

Suomen Yrityskummien verkosto tarjoaa pienille ja pk-yrityksille maksutonta tukea taloudellisen tilanteen selkeyttämisessä. Yrityskummeilla on pitkä kokemus yrityksen johtamiseen liittyvistä haasteista ja vuosittain yli 1000 yrittäjää hakee valtakunnallisen verkkosivun kautta yrityskummeilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen. 

”Erityisesti nyt tässä taloustilanteessa me yrityskummit korostamme ennakoinnin ja suunnitelmallisuuden tärkeyttä. Yrittäjien on itse toimittava aktiivisesti ja pyrittävä tekemään muutokset ennen eräpäiviä. Moni yrittäjä kokee tässä taloustilanteessa tarvetta myös keskustella jonkun kokeneen kanssa ja me yrityskummit olemme käytettävissä”, kertoo yrityskummien hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmiranta.

Viime vuosina erityisesti yksinyrittäjien osuus on kasvanut yhteiskunnassa, ja tämä kehitys heijastuu myös yrityskummeille tulleisiin toimeksiantoihin. Peräti 50% viime vuoden asiakasyrityksistämme oli yksinyrittäjiä. Tyypillisesti yrittäjät hakevat yrityskummeilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, myyntiin, yrityksen johtamiseen, asiakassuhteisiin ja rahoitukseen.

”Helmikuussa 2020 tehdyn asiakaskyselyn perusteella asiakasyrittäjät olivat erittäin tyytyväisiä yrityskummipalveluun. Tämä tulos vahvistaa yrityskummien uskoa ja motivaatiota jatkamaan tekemäänsä vapaaehtoistyötä. Toimintamme kattaa koko maan ja alueellista toimintaamme koordinoi 21 aluekummia. Lähtökohta toiminnassamme on aina ollut, että yrittäjä ei jää yksin” toteaa Kaarlo Nurmiranta.

Yrityskummia voi hakea verkkosivun kautta. ”Näin haet yrityskummia” video katsottavissa oheisesta linkistä    https://youtu.be/mWE_pHA5Euc   

LISÄTIETOJA:

hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmiranta, Suomen Yrityskummit ry p. 040 500 6805 .

toiminnanjohtaja Minna Järvinen, Suomen Yrityskummit ry p. 050 371 0602.

YRITYSKUMMI YRITYKSESI KASVUN TUKENA

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen verkosto, johon kuuluu 1200 jäsentä. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten yritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Yhdistyksen toimintaa tukevat Työ- ja elinkeinoministeriö, Yksityisyrittäjäin säätiö, kunnat ja seudulliset kehitysyhtiöt, yritykset ja järjestöt. Lisätietoja yrityskummitoiminnasta löydät osoitteesta www.yrityskummit.fi

SEURAA TOIMINTAAMME INSTAGRAMISSA